Full Spectrum Warrior- Ten Hammers

Znáte Full Spectrum Warrior? Ne? Že jste to nikdy neslyšeli? Necháváte si ujít jednu poměrně kvalitní takticko-akční, možná až strategickou hru s vojáky… Full Spectrum Warrior původně sloužilo jako simulátor pro americkou armádu.

Hra je sice střílečka, ale má originální způsob hraní- v misích máte k dispozici 1-4 jednotky (Alpha, Bravo, Charlie, Delta), které ovládáte, ale ovládání není ledajaké, jednotky se ovládají víceméně myší, stylem point-click & action… V některých misích se dokonce můžete setkat s tím, že jednotkou Charlie vám bude například tank, Alpha a Bravo jsou obvykle pěší týmy.

Každé (pěší) jednotky se skládájí se čtyř vojáků- velitele s automatickou puškou, kulometčíka, granátometníka a rifle-mana- ataké se jednotky dají rozdělit na dva samostatně fungující týmy- černou a bílou, takže pokud máte dvě jednotky, v podstatě máte k dispozici 4 týmy, toho se dá využít například k obklíčení nepřítele a podobně.

Unikátní herní systém si ale vybírá svojí daň ve chvíli, kdy se vám nepodaří jednotky přesně umístit a ty poté nejsou dostatečně kryté před nepřátelskou palbou, další slabší stránkou hry je grafika- ale na druhou stranu, na rok vydání 2006 je poměrně ucházející.

+ herní systém, posily

– grafika, časem omrzí

stránka hry na hodnoceniher.cz


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..