Ingress- unofficial české anomálie

Ahoj,
pokud sledujete tento web, pak jste si jistě všimli, že se zde poslední dobou věnuji pouze Ingressu.

Dnes bych vám chtěl představit akce, které pořádají agenti z mého okolí- a to především „vml“ (ENL), „MrSkuff“ (ENL), „DEX“ (ENL), „FrancoiseD“ (RES), „MadMax001“ (RES) a „xventil“ (RES)- jde v podstatě o neoficiální anomálie- za to české- bitvy o města.

Akce byly již dvě- 25.7.2015 bitva o Poděbrady a 10.10.2015 bitva o Mladou Boleslav.

A teď to hlavní- na 20.2.2015 je chystaná bitva o Nymburk, takže pokud byste se rádi zůčastnili podobných akcí, dejte vědět (kromě organizátorů tam potkáte mj. i mojí maličkost) :).

 

Na Google je pro tento účel vytvořena skupina „The Original Czech Ingress Battle Series„- https://plus.google.com/communities/110745144846247684480,  takže pokud máte zájem, tak se přidejte- do budoucna mohu snad prozradit, že je plánovaná bitva např. o Liberec (zatím blíže nespecifikováno).

Osobně jsem měl to štěstí a byl na obou již uplynulých bitvách a musím konstatovat, že je to fajn, poznáte ostatní agenty, najdete i nové přátele, na památku pak máte spoustu zážitků, fotky z dronu, ale třeba i reportáž v České televizi- jako se to organizátorům podařilo u bitvy Poděbradech- video je ke zhlédnutí zde.

(fotky i reportáž je k vidění ve výše zmíněné komunitě na G Plus)

 

A za mne asi toto: „Myslím, že i za ostatní agenty, kteří se již uplynulých akcí zúčastnili, mohu jen říct vřelé a velké díky“


Komentáře

Ingress- unofficial české anomálie — 1 komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..