Android- vícenásobné sdílení na jedno kliknutí

Pokud máte zřízené účty na více sociálních sítích, pak možná často chcete sdílet obsah ze svého telefonu hned na několik sociálních platforem naráz- je to otravné, ale pak je tu Andmade share, který vám pomůže

Aplikace je určena ke sdílení obsahu na více sociálních sítí aneb zkrátka více cílů, v podstatě funguje tak, že nahrazuje systémovou „share“ nabídku.

Pokud vyberete více cílů ke sdílení, poté se vám otevře po sobě více oken se sdílení, a na všechny varianty můžete napsat individuální text, ale odpadá nutnost nakliknout se na médium několikrát a několikrát dávat sdílení..

Aplikace umožňuje přeskupit cíle sdílení, anebo někter schovat, pro verze pak nabízí možnosti seskupování cílů sdílení anebo publikaci offline, pak se požadavek zařadí do fronty a dojde k publikaci, když budete online.

Jak to celé funguje můžete vidět na videu níže- mimochodem, aplikace funguje i bez root zařízení.

Po první instalaci budete pravděpodobně systémem Android po kliknutí na sdílení vyzváni k určení aplikace, která se má pro danou akci použít (je to stejné, jako pokud máte např. dva launchery)

  • Free verze – https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andmadesoft.share
  • Placená (cca 40 Kč, aktuálně) – https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andmadesoft.share.pro

Více informací můžete získat např. zde (lifehacker.com, Andmade Share Replaces Android’s Default Share Menu with a More Powerful One)


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..