POU – Váš kamarád na cesty

V dnešní recenzi si probereme hru, která dobyla Android. Jedná se o reinkarnaci malých přenosných zařízení, ve kterých se ukrývalo zvířátko, které něco neustála od Vás požadovalo (nakrmením počínaje, úklidem hromádek konče). Ano jedná se o tamagotchi.  Verze pro mobil nevyžaduje další hardware, o to více Vás zaujmou opravdu nízké nároky co se týká paměti a výkonu použitého zařízení.

Nejedná se o zvíře:

Ano, POU není žádné zvířátko, ale malý vzhledově hovínko připomínající Ufounek, který se nedopatřením dostal do Vašeho mobilu. Jen pro zajímavost „Hovínko“ bylo jednu dobu nejčastější jméno v celém Česko-Slovensku.

 Mám hlad:

Váš kamarád jak jeho předchůdce vyžaduje splňování svých základních potřeb (hygiena, spánek, zdraví, zábava a v neposlední řadě i plnej břich) a když je nezískává tak to dává najevo. Ono mít kamaráda špinavého, hladového, pokakaného, vystrašeného, či nemocného není docela dobrá známka Vaší starostlivosti.

POU obsahuje mnoho druhů zábavy, při kterém se s ním můžete vyřádit:

  • spousta miniher pro zmírnění nudy
  • XPení (získávání zkušeností) Vašeho kolegy
  • různé druhy ošacení
  • nakupování základních potřeb
  • mnoho achievementů

Závěrem bych dodal, že tato hra by neměla chybět na žádném mobilním zařízením obsahující systém Android. Díky možnosti hrát některé minihry pomocí multiplayeru s ostatními hráči dává této hře body navíc a jelikož je tato hra zdarma tak bych s instalováním vůbec neváhal.

Mj. je tato hra dostupná také pro IPhone / IPad.

Odkazy:

 


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..