Kompilace „To nejlepší z bandzone.cz“

Dnes bych vás chtěl upozornit na vyjímečnou kompilaci hudby, která vyšla ze spolupráce serverů Bandzone.cz a Hard-music-base.

O co jde?

„Seznam rock/metal-ových kapel, o kterých byste měli vědět. Kapel, které si zaslouží vaši pozornost.Zajímavá tvorba a maximální počet 1500 fanoušků, jsou kritérii pro výběr. Sehranost, instrumentální zručnost nebo hudební vyzrálost, nemusí být rozhodujícím faktorem pro zařazení na seznam. Proto je součástí seznamu krátký popis tvorby jednotlivých kapel. Primárním cílem tohoto seriálu je informovat rockového fanouška o zajímavé muzice, projektech nebo dokonce kapelách, které již aktivní nejsou, avšak jejich tvorba rozhodně stojí za pozornost. Cílem je informovat vás o muzice, u které se můžete bavit buď při poslechu z playlistu kapel, nebo na jejich koncertech. A pokud poté zjistíte, že si kapela zaslouží vaši podporu, tak ji sledujte a podpořte ji. Bavte se.“ říká autor kompilace, která vznikla v seriálu To nejlepší z Bandzone na hard-music-base.net. [převzato z rockem.cz]

Kapely ale nejsou až tak úplně neznámé, na kompilaci můžeme mj. nalézt např. i skupiny jako Dymytry, nebo The Pant– skupiny, které měli své klipy v České Rockparádě (multimediální hudební projekt napříč českou rockovou hudební scénou) , nebo i rock-metalovém pořadu Reactor. K dnešnímu dni, pokud vím, byly vypuštěny tyto kompilace dvě a třetí oznámena, celé dílo je volně šířitelné.

Více na následujících odkazech:

  1. výběr I (hardmusicbase.net)
  2. výběr II (hardmusicbase.net)
  3. výběr III (hardmusicbase.net)

Download:


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..