První Insider update na Windows 10 je venku

Insider update, v podstatě jde o beta- updaty, brzké náhlednutí do toho, co by se v poměrně nových windows 10 mohlo časem objevit, resp. pravděpodobně objeví, až bude zcela odladěno. Microsoft včera- 16.9.2015 oznámil prvním release tohoto buildu – konkrétně „Preview Build 10532“

 

Pro získání jsou pravidla jednoduchá:

  • V počítači musí být nainstalovaná veřejně dostupná verze Windows 10.
  • Na počítači s Windows 10 klikněte na Nastavení>Aktualizace a zabezpečení>Windows Update>Upřesnit možnosti>Stáhnout buildy Insider>Začínáme a pak postupujte podle pokynů na obrazovce, pomocí kterých připravíte svůj počítač na buildy Insider Preview.
  • Po restartování počítače můžete znovu přejít na Windows Update>Upřesnit možnosti a vybrat si, jak často budete nové buildy Windows Insider Preview dostávat.
  • Nezapomeňte, že nejnovější buildy Preview se stáhnou, jedině když bude počítač zapnutý a připojený k internetu.

 

Aktualizace je dostupná pro všechny, kdo mají přístup do insider programu- v minulosti program již nabízel např. Technical preview verze operačních systémů, apod. – více zde

Tuto Aktualizaci oznámil Gabe Aul na svém blogu.

Aktualizace slibuje přepracovaná kontextová menu v systému, ale také upozorňuje na to, že ne na všech počítačích bude fungovat odemykání počítače pomocí obličeje.

 

Více informací najdete přímo v konkrétním příspěvku zde.

 


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..